Taxi Antwerpen

Uw taxi voor Antwerpen en omgeving. Professionele chauffeurs. U wordt vlot, veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht.

taxibestuurder
Taxivervoer Antwerpen uw partner voor luchthavenvervoer naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven en vele andere luchthavens.
Taxi Local bvba
Constant De Jongstraat 44 glv
B-2170 Merksem

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@taxivervoer-antwerpen.be

Taxi in Antwerpen tegen scherpe prijzen

Antwerpen centraal perron Hasselt treinstation Leuven Berchem station Genst sint pieters station

Taxi van of naar het station

Antwerpen Centraal

Berchem

Brussel midi

Gent Sint Pieters

Breda

Mortsel

Ekeren

Kalmthout

Essen

Sint-Niklaas

Taxivervoer Antwerpen vervoer naar en van het treinstation

Belgische trein

Trein, bus, tram en taxi

Uw taxi rijdt 24/7 van ophaalpunt tot uw bestemming

Ons land beschikt over een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer met de trein, tram en bus. Dat wil echter niet zeggen dat er overal een halte is in uw buurt. Op minder geürbaniseerde plaatsen zijn er soms weinig bussen (of trams). De tijden van trein, tram en bus zijn meestal niet op elkaar afgestemd. Op die tijdstippen kunnen wij als taximaatschappij helpen. Uw persoonlijke taxi rijdt 24/7 rechtstreeks, veilig en in alle comfort naar uw bestemming. Een taxi is daardoor dikwijls de ontbrekende schakel in uw traject. De laatste bus gemist, afgeschafte treinen, staking bij de Lijn,... bel ons wij rijden dag en nacht voor u en brengen u overal naar toe, binnenland of buitenland. Treinstation, haven, luchthaven, hotel, event, restaurant, theater, ... U komt aan met de laatste trein maar er is geen verbinding meer tot 's morgens 6 uur? Bel ons wij bieden u graag onze taxidiensten aan.

De middenstatie is de officiële naam van station Antwerpen Centraal

De statie is een plaats waar men stopt

Tegenwoordig wordt de naam middenstatie minder gebruikt en spreekt men meer over het centraal station van Antwerpen. Het is een gebouw met heel veel marmer en het werd al enkele keren als mooiste station ter wereld verkozen.

Het oorspronkelijke station dateert van 1836 en was toen het eindpunt van de spoorlijn Antwerpen - Mechelen. Het huidige gebouw werd einde 19de eeuw gebouwd en officieel geopend in 1905. Het station draagt niet alleen de naam centraal station, maar is ook het geografische centrum van de stad.

Wij staan bijna dagelijks op de taxiplaats. Voor Taxivervoer Antwerpen is het station een centraal knooppunt naar heel de stad toe. Komt u een dagje naar Antwerpen met de trein? Neem onze taxi en wij begeleiden u naar de mooiste plekjes van de stad. Wij kunnen op bepaalde plaatsen rijden zoals de Grote Markt, ideaal voor mensen die moeilijk te been zijn.

middenstatie Antwerpen
treinkaart van de NMBS

Grote treinstations rond Antwerpen

Downloadbare kaart van de NMBS

Via deze link kan u de volledige treinkaart in pdf downloaden. En hier vindt u de meest populaire treinstations met doorlink naar de betreffende stations.

Enkele van de meest opgezochte stations zijn: Antwerpen-Centraal natuurlijk, Antwerpen-Noorderkempen daarmee bedoelen ze Brecht.

De 3 stations van Brussel Centraal, Noord en Zuid. In de provincie Antwerpen vinden we ook nog; Herentals, Mechelen en Mol. De grotere steden als Brugge, Gent-Sint-Pieters, Hasselt, Leuven en Oostende.

We vermelden graag nog even 3 Nederlandse stations waar we soms naar toe rijden, Breda, Bergen op Zoom en Eindhoven.

Flamingo's aan het centraal station?

De flamingo's van de koekenstad zijn natuurlijk van ....

Vanuit de zoo krijg je een andere kijk op het stationsgebouw. De zoo is letterlijk de buur van het station. Beiden hebben een ingang via het Koningin Astridplein. De zoo stamt uit de 19de eeuw en is daardoor een van de oudste dierentuinen ter wereld.

Naast de dieren, de oude en nieuwe gebouwen, vindt men ook prachtige oude gebouwen uit het koloniale tijdperk.

Een van de pareltjes is de marmeren zaal. Ideaal om een huwelijk of een bedrijfsevent te organiseren. De zaal is gepast voor events tot 350 personen. Meer info via de hun website "A room with a zoo".

Antwerpen Taxi staat op een paar tientallen meter van de ingang voor u en uw gezelschap klaar.

ZOO van Antwerpen

Taxi Antwerpen Vervoer(t) u naar alle treinstations

Wij vervoeren u naar en van elk treinstation in binnen- en buitenland

  • Comfortabel
  • Tijdbesparend
  • Rechtstreeks
  • Veilig
  • Ervaren chauffeurs
  • Covid safe taxi's
  • Alleen of in groep
  • 24/7 beschikbaar
  • Meerdere betaalfaciliteiten
  • We speak English

Wilt u meer informatie over een taxirit?