Taxi Antwerpen

Uw taxi voor Antwerpen en omgeving. Professionele chauffeurs. U wordt vlot, veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht.

taxibestuurder
Taxivervoer Antwerpen uw partner voor luchthavenvervoer naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven en vele andere luchthavens.
Taxi Local bvba
Constant De Jongstraat 44 glv
B-2170 Merksem

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@taxivervoer-antwerpen.be

Taxi in Antwerpen tegen scherpe prijzen

Taxi Hoevenen

U bent op zoek naar een Taxi in Hoevenen? Taxivervoer Hoevenen is uw taxibedrijf!

Taxi Hoevenen is?

Wij zijn een ervaren Taxibedrijf in Hoevenen en beschikken over comfortabele voertuigen. Ons wagenpark bestaat uit luxueuze Mercedes Benz personenwagens en minibusjes die plaats bieden aan 8 passagiers. Onze Vito's hebben tevens plaats voor de bagage van 8 personen. Ideaal wanneer u als gezin op vakantie vertrekt en u heeft luchthavenvervoer Hoevenen nodig.

 

Elke dag vervoeren wij 24u op 24u particulieren en zakenmensen. Onze taximaatschappij rijdt u vanuit Hoevenen naar heel België en zelfs verder naar onze buurlanden, naar Nederland, Luxenburg, Frankrijk en Duitsland. Vraag ons speciaal tarief hiervoor.

 

Taxi Hoevenen
0465 80 76 83

Onze taxidiensten

Onze verdienstelijkheden zijn een vlot en veilig tranport, betrouwbaar en goedkoop, en dit in alle comfort. U bent bij Taxivervoer Hoevenen aan het juiste adres.
Taxivervoer Hoevenen is gekend in de Antwerpse regio voor zijn vaste waarden: de verleende service, stipt aanwezig op het afgesproken uur en onze correcte werkwijze die leidt tot een grote klantentevredenheid. Wij hanteren selectiecriteria voor onze chauffeurs. Hierdoor beschikken wij over een team van vakkundig opgeleide chauffeurs.

 

Behalve personenvervoer, de klassieke taxidienst vanHoevenen, bieden wij ook diensten aan als luchthavenvervoer, havenvervoer, vervoer naar een treinstation Antwerpen-Luchtbal dat net op de grens met Hoevenen ligt, pakjesvervoer, en vervoer naar feesten, naar hotels, naar evenementen, enz. Wij kennen Hoevenen door en door, en brengen u steeds via de vlotste weg naar uw bestemming.

Boek je taxi

Bel ons 0465 80 76 83 en leg onmiddellijk uw goedkope taxirit vast van en naar Hoevenen. Of mail ons direct via info@taxivervoer-antwerpen.be. Voor uitgebreide info, vragen of een offerte vult u het formulier in via de contact pagina of het reservatieformulier. Mogelijkheden ten over.

Contacteer Taxi Hoevenen voor uw veilige en comfortable rit van bij u thuis of naar u thuis, of waar u maar naar toe wil.

U krijgt een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan een scherpe prijs. Ga nu naar het contactformulier of reserveer nu online.

Onmiddellijk een antwoord nodig?

Bel ons meteen: 0465 80 76 83 of mail: Taxi Hoevenen

Hoevenen is een dorp gelegen in het noorden van Antwerpen. Het ligt vlak tegen de Antwerpse Haven. Veel mensen die in de haven werken wonen dan ook in deze gemeente. De gemeente Hoevenen werd officieel in 1795 gesticht. Maar in 1828 werd de gemeente ontbonden en verdeeld tussen de toenmalige gemeenten Ekeren en Kapellen. Later in 1866 werd Hoevenen opnieuw een zelfstandige gemeente. Toen volgde een periode van 110 jaar tot in 1976. Op dat moment had Hoevenen een oppervlakte van 7,89 km² en telde het 5407 inwoners. Op 1 januari 1977 vond de fusie met Stabroek plaats. Zoals bij vele gemeenten historisch gebeurde die ten noorden van Antwerpen lagen; werd veel grondgebied in het zuidwesten ingelijfd voor de uitbreiding van de Haven van Antwerpen. Zo kwam een uitgestrekt rangeerstation voor het spoor (vormingsstation Antwerpen-Noord) tot stand. Hierbij ontstonden ook de Ekerse Putten. Er is dus steeds een verband geweest tussen Hoevenen, Ekeren, Stabroek, Kapellen en de haven. Zelfs vandaag is er een goederenspoor ter hoogte van de Leugenberg waar er goederentreinen tot 400 container-wagons vanuit de Antwerpse haven rijden. De haven heeft genomen en teruggegeven aan deze regio.

 

 

 

Cultuur en folklore in Hoevenen

De inwoners van Hoevenen dragen als bijnaam:'kloondragers' wat zoveel wilt zeggen als klompendragers. Elk jaar is er een flokloristisch evenement namelijk het ganzenrijden. Dit is een folkloristisch volksspektakel. Het is niet duidelijk sinds wanneer het ganzenrijden in de Hoevense streek wordt gehouden. Het is een volksspel waarbij Hoevenaars als ruiter onder een galg doorrijden en de kop van een gans af te trekken die aan deze galg hangt.

De winnaar (degene die de kop getrokken heeft is dan de 'koning'). Deze mag het dan opnemen met de 'koningen' van de omliggende gemeenten. De winnaar daarvan mag zich gedurende een jaar de 'keizer' noemen. Het jaar nadien wordt het keizerrijden gehouden in de gemeente vanwaar de 'keizer' afkomstig is. Dit wijst er ook op dat er veel ganzen waren in de streek.

Patro Hoevenen

Patro Hoevenen

Patro Hoevenen is een familiale voetbalclub uit Hoevenen. De club is aangesloten bij Voetbal Vlaanderen. De thuismatchen vinden plaats op de Blokwegvelden gelegen in de Kerkstraat.

Kerk Attenhoven Hoevenen

Hoevenen wordt omringd door Antwerpen, Stabroek, Kapellen en Ekeren.

Hoevenen is gefuseerd met Stabroek.

Bekende Hoevense straten zijn: Witvenstraat, Pauwelsdreef, Sint-Hubertusstraat, Akkerstraat, Kauwesteinlaan, Hoge Weg, Krekelberg, Akkerstraat, Buxuslaan, Berkenlaan, Ettenhoven.

Luchthavenvervoer Hoevenen nodig? Wacht niet tot de laatste dag.
Reserveer je luchthaven taxi meteen online!