Taxi Antwerpen

Uw taxi voor Antwerpen en omgeving. Professionele chauffeurs. U wordt vlot, veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht.

taxibestuurder
Taxivervoer Antwerpen uw partner voor luchthavenvervoer naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven en vele andere luchthavens.
Taxi Local bvba
Constant De Jongstraat 44 glv
B-2170 Merksem

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@taxivervoer-antwerpen.be

Taxi in Antwerpen tegen scherpe prijzen

Taxi Hoboken

U bent op zoek naar een Taxi in Hoboken? Taxivervoer Hoboken Antwerpen is uw taxibedrijf!

Taxi Hoboken is?

Wij zijn een ervaren Taxibedrijf in Hoboken en beschikken over comfortabele voertuigen. Ons wagenpark bestaat uit luxueuze Mercedes Benz personenwagens en minibusjes die plaats bieden aan 8 passagiers. Onze Vito's hebben tevens plaats voor de bagage van 8 personen. Ideaal wanneer u als gezin op vakantie vertrekt en u heeft luchthavenvervoer Hoboken nodig.

 

Elke dag vervoeren wij 24u op 24u particulieren en zakenmensen. Onze taximaatschappij rijdt u vanuit Hoboken Antwerpen naar heel België en zelfs verder naar onze buurlanden, naar Nederland, Luxenburg, Frankrijk en Duitsland. Vraag ons speciaal tarief hiervoor.

 

Taxi Hoboken
0465 80 76 83

Onze taxidiensten

Onze verdienstelijkheden zijn een vlot en veilig tranport, betrouwbaar en goedkoop, en dit in alle comfort. U bent bij Taxivervoer Hoboken aan het juiste adres.
Taxivervoer Antwerpen Hoboken is gekend in de Antwerpse regio voor zijn vaste waarden: de verleende service, stipt aanwezig op het afgesproken uur en onze correcte werkwijze die leidt tot een grote klantentevredenheid. Wij hanteren selectiecriteria voor onze chauffeurs. Hierdoor beschikken wij over een team van vakkundig opgeleide chauffeurs.

 

Behalve personenvervoer, de klassieke taxidienst van Hoboken Antwerpen, bieden wij ook diensten aan als luchthavenvervoer, havenvervoer, vervoer naar een treinstation (Hoboken-polder) "de statie", pakjesvervoer, en vervoer naar feesten, naar hotels, naar evenementen, enz. Wij kennen Hoboken door en door, en brengen u steeds via de vlotste weg naar uw bestemming.

Boek je taxi

Bel ons 0465 80 76 83 en leg onmiddellijk uw goedkope taxirit vast van en naar Hoboken. Of mail ons direct via info@taxivervoer-antwerpen.be. Voor uitgebreide info, vragen of een offerte vult u het formulier in via de contact pagina of het reservatieformulier. Mogelijkheden ten over.

Contacteer Taxi Hoboken voor uw veilige en comfortable rit van bij u thuis of naar u thuis, of waar u maar naar toe wil.

U krijgt een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan een scherpe prijs. Ga nu naar het contactformulier of reserveer nu online.

Onmiddellijk een antwoord nodig?

Bel ons meteen: 0465 80 76 83 of mail: Taxi Hoboken

Hoboken is een district van de stad Antwerpen. Hoboken is een verbastering van hoge beuken een boomsoort die veel voorkomt. Hoboken is één van de zuiderdistricten. Het stadsdistrict grenst net zoals de stad in het westen aan de Schelde. Maar ook aan de andere kanten grenst het aan water; in het oosten met de Hollebeek, in het zuiden met de Winterbeek en in het noorden met de halve beek. Het heeft een geschiedenis van industrie. In Hoboken ligt ook de hoofdzetel van Umicore.

 

 

 

Hobokense Polder

Sinds 1998 is de Hobokense Polder een natuurreservaat van 170 ha groot. Deze polder grenst uiteraard aan de Schelde en vormt een groene zone naast de industrie en de oude petroleum haven. De polder is niet volledig natuurlijk ontstaan in de jaren 70 wou men er zelfs nieuwe wijken gebouwd. Het gebied kreeg ook veel zand van de aanleg van de autowegen (E3 nu E17). Ook werden er veel populieren geplant. De natuur zoekt hier nog een beetje zijn weg. Het gebied is een natuurdomein geworden waar ook veel vogels vertoeven. Einde 2017 heeft men een verhoogd uitkijkpunt gemaakt in de vorm van een kijkwand waar je ook met groepen en klassen naar toe kan.

District Hoboken Antwerpen

Districtshuis Hoboken (Antwerpen)

Het districtshuis van Hoboken is gelegen aan de Marneflaan 3, 2660 Hoboken. Dichtbij de Broydenborglaan, het gelijknamige park. Het Meerlenhofpark en het park Sorghvliedt.
treinstation Hoboken

Station Hoboken-Polder

Het station werd in 1988 terug in gebruik genomen. Het heeft een mooie wachtzaal. Het stationsgebouw heeft geen loketten. Het adres is de Berkenrodelei er is een automaat voor vervoerbewijzen.
Fort 8 Hoboken

Fort 8 Hoboken

In het fort gebeuren regelmatig culturele evenementen. Het is een van de best bewaarde forts rond Antwerpen. Je kan er sporten in de Sportschuur. Je kan er naartoe vai de Krijgsbaan en de Jozef Leemanslaan.
Racing Voetbal Club Hoboken

Racing Voetbal Club Hoboken

Deze Hobokense voetbalclub werd opgericht in 2005. De clubkleuren zijn rood en groen. Ze spelen in het stadion van "De Visputten". Het voetbalstdion is gelegen aan de Lumbeeckstraat 161, 2660 Hoboken.

Umicore

Hoboken wordt omringd door Antwerpen, Berchem, Wilrijk en Hemiksem en over de Schelde met Kruibeke.

Een "steenweg" die heel Hoboken doorkruist is de Sint-Bernardsesteenweg. In het noord-oosten van Hoboken vind je het Kiel.

Nog andere bekende straten zijn: Antwerpsesteenweg, Boombekelaan, Congobootstraat, De Bruynlaan, Emiel Vloorsstraat, Graspolderlaan, Heidestraat, Hertog Van Brabantlei, Hollebeekstraat, Kioskplaats, Kloosterstraat, Lageweg, Lumbeeckstraat, Meetjeslandstraat, Notelaarstraat, Praaglaan, Schoonselhoflei, Steynstraat, Van De Perrelei, Welriekendedreef, Zaatlaan.

Luchthavenvervoer Hoboken nodig? Wacht niet tot de laatste dag.
Reserveer je luchthaven taxi meteen online!