Taxi Antwerpen

Uw taxi voor Antwerpen en omgeving. Professionele chauffeurs. U wordt vlot, veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht.

taxibestuurder
Taxivervoer Antwerpen uw partner voor luchthavenvervoer naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven en vele andere luchthavens.
Taxi Local bvba
Constant De Jongstraat 44 glv
B-2170 Merksem

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@taxivervoer-antwerpen.be

Taxi in Antwerpen tegen scherpe prijzen

Taxi Schelle

U bent op zoek naar een Taxi in Schelle? Taxivervoer Schelle Antwerpen is uw taxibedrijf!

Taxi Schelle is?

Wij zijn een ervaren Taxibedrijf in Schelle en beschikken over comfortabele voertuigen. Ons wagenpark bestaat uit luxueuze Mercedes Benz personenwagens en minibusjes die plaats bieden aan 8 passagiers. Onze Vito's hebben tevens plaats voor de bagage van 8 personen. Ideaal wanneer u als gezin op vakantie vertrekt en u heeft luchthavenvervoer Schelle nodig.

 

Elke dag vervoeren wij 24u op 24u particulieren en zakenmensen. Onze taximaatschappij rijdt u vanuit Schelle Antwerpen naar heel België en zelfs verder naar onze buurlanden, naar Nederland, Luxenburg, Frankrijk en Duitsland. Vraag ons speciaal tarief hiervoor.

 

Taxi Schelle
0465 80 76 83

Onze taxidiensten

Onze verdienstelijkheden zijn een vlot en veilig tranport, betrouwbaar en goedkoop, en dit in alle comfort. U bent bij Taxivervoer Schelle aan het juiste adres.
Taxivervoer Antwerpen Schelle is gekend in de Antwerpse regio voor zijn vaste waarden: de verleende service, stipt aanwezig op het afgesproken uur en onze correcte werkwijze die leidt tot een grote klantentevredenheid. Wij hanteren selectiecriteria voor onze chauffeurs. Hierdoor beschikken wij over een team van vakkundig opgeleide chauffeurs.

 

Behalve personenvervoer, de klassieke taxidienst van Schelle Antwerpen, bieden wij ook diensten aan als luchthavenvervoer, havenvervoer, vervoer naar een treinstation (Schelle-station) "de statie", pakjesvervoer, en vervoer naar feesten, naar hotels, naar evenementen, enz. Wij kennen Schelle door en door, en brengen u steeds via de vlotste weg naar uw bestemming.

Boek je taxi

Bel ons 0465 80 76 83 en leg onmiddellijk uw goedkope taxirit vast van en naar Schelle. Of mail ons direct via info@taxivervoer-antwerpen.be. Voor uitgebreide info, vragen of een offerte vult u het formulier in via de contact pagina of het reservatieformulier. Mogelijkheden ten over.

Contacteer Taxi Schelle voor uw veilige en comfortable rit van bij u thuis of naar u thuis, of waar u maar naar toe wil.

U krijgt een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan een scherpe prijs. Ga nu naar het contactformulier of reserveer nu online.

Onmiddellijk een antwoord nodig?

Bel ons meteen: 0465 80 76 83 of mail: Taxi Schelle

Schelle is een gemeente in de provincie Antwerpen. De gemeente heeft vandaag een landelijk karakter. Schelle ligt aan de Schelde en ook in de nabijheid van de momding van de Rupel rivier. De naam zou komen van in de buurt van de Schelde of aan de boord van de Schelde, wat dan met de jaren en de generaties zou afgekort zijn tot Schelle.

 

 

Scheve toven van Schelle

 

 

Bij een scheve toren denk je spontaan aan de toren van Pisa.

Maar in Schelle staat er ook een scheve toren, weliswaar minder scheef dan in Pisa maar toch. Als je vanuit de richting van Hemiksem nadert dan zie je het duidelijk.

Over de reden waarom de toren van de Sint Petrus en Pauluskerk doen heel wat verhalen de ronde, van felle rukwinden, grondverzakkingen tot zelfs lokale mythes.

Wil je het zelf zien? Boek dan je taxi naar de Hamerstraat 7-9 te 2627 Schelle.

Scheve toren van Schelle
Koninklijk Schelle Sport

Schelle Sport

Schelle is een sportieve gemeente, naast voetbal kan je in het sportcomplex van Schelle Sport ook tennissen en padel spelen in de buitenlucht. Er worden ook heel wat stages en evenementen georganiseerd voor jong en oud.

Interescaut Schelle

Schelle wordt omringd door Kruibeke (aan de overkant van de Schelde), Heniksem, Aartselaar, Rumst, Niel, Bornem.

Hiernaast een foto van Interescaut, de oude elektriciteitscentrale aan de Schelde

Bekende straten zijn:

Acacialaan, Antoon Van Dyckstraat, Azaleastraat, Bareelstraat, Boerenkrijgstraat, Boomse Steenweg, Breugelstraat, Ceulemansstraat, De Keyserstraat, Edgar Tinelplaats, Emiel Hullebroeckstraat, Esdoornlaan, Fabiolalaan, Fort, Groeningenplaats, Guido Gezelleplaats, Hamerstraat, Heidestraat, Hulstlei, Jan Breydelstraat, Jef Van Hoofstraat, Kapelstraat, Kattenberg, Laardijk, Leopoldstraat, Mercatorplaats, Oude Schans, Paepevelden, Pastorijstraat, Poortelei, Rollierstraat, Rupeldijk, Seringenstraat, Steenwinkelstraat, Stijn Struevelstraat, Tolhuisstraat, Vlietstraat, Voltastraat, Wullebeekstraat, Zinkvalstraat.

Luchthavenvervoer Schelle nodig? Wacht niet tot de laatste dag.
Reserveer je luchthaven taxi meteen online!