Taxi Antwerpen

Uw taxi voor Antwerpen en omgeving. Professionele chauffeurs. U wordt vlot, veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht.

taxibestuurder
Taxivervoer Antwerpen uw partner voor luchthavenvervoer naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven en vele andere luchthavens.
Taxi Local bvba
Constant De Jongstraat 44 glv
B-2170 Merksem

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@taxivervoer-antwerpen.be

Taxi in Antwerpen tegen scherpe prijzen

Over ons taxibedrijf

Taxivervoer Antwerpen
Taxibedrijf van 't stad
Wie zijn wij?

Onze thuisbasis bevindt zich in de regio Antwerpen. Vlakbij de haven van Antwerpen. Wij zijn een vervoersbedrijf met bekwame en beleefde chauffeurs die voor een aangenaam en zorgenloos vervoer zorgen. Wij vervoeren vooral personen naar grote openbare plaatsen; luchthavens, stations, havens, hotels, beurzen, evenementen,... maar tevens het vervoer van dringende documenten of pakketten. Iedereen en alles komt steeds picobello op zijn bestemming aan.

Vanuit onze thuisbasis in Antwerpen - Merksem, zijn wij hoofdzakelijk actief in de Benelux en de andere buurlanden. Met onze Mercedes berline E-klasse vervoeren we tot 4 passagiers. Met de Mercedes Vito tot 8 passagiers. Voor grotere groepen combineren we meerdere taxiauto's. Wij hechten belang aan uw comfort om uw rit zo aangenaam mogelijk te maken. U betaalt steeds de afgesproken prijs. Onze tarieven zijn competitief, wij bieden u een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Wij rijden steeds vlot en veilig.

Dit gaat van een rit heen en terug naar uw favoriet restaurant, een avondje uit naar theater, naar optredens, naar evenementen, waar u zeer moeilijk een parkeerplaats kan vinden of die duur betaald. Wij kunnen pendeldiensten organiseren en nog veel meer, kortom u kan op ons rekenen voor elk type van personenvervoer. Ook voor die speciale gelegenheden, trouwfeesten, communiefeesten, jubileums, ... waar men naar verschillende plaatsen moet gebracht worden is Taxivervoer Antwerpen de juiste keuze.

Heeft u een speciale vraag? Stel ze via het contactformulier of bel ons, wij zoeken samen met u naar de gepaste oplossing. Wij staan tevens in voor de organisatie van uw vervoer.

Al onze taxidiensten gelden voor particulieren en ondernemingen

personenvervoer op maat naar de gewenste plek in alle veiligheid met ervaren taxichauffeurs

een deel van ons wagenpark

wij passen ons vervoer aan, aan uw wensen. Vragen staat vrij!

haven transport

haven transport

vervoer in de havens
personenvervoer minibusjes

Tot 8 reizigers met bagage

vlot en veilig naar je bestemming
laadruimte

groot pakketje te vervoeren?

In elk busje gaat de inhoud van 2 paletten

2968
verschillende bestemmingen

50+
luchthavens, stations, havens

218
tevreden vaste klanten

90000+
meer dan 90.000 km per jaar

Taxivervoer Antwerpen betekent ook ...

professionele taxichauffeurs die 24 / 7 tot uw dienst zijn

betalingsmogelijkheden

meerdere betalingsmogelijkheden

Cash, creditcard, maestro en voor onze vaste klanten en bedrijven de mogelijkheid via overschrijving. Betaling met kaart op voorhand meedelen aub.
airport service

Deel ons uw vluchtgegevens mee

Niemand wil zijn vlucht, boot of trein missen. Wij zijn online en volgen mee de reisinfo op. Zodat u op tijd bent. Taxivervoer Antwerpen = No stress!
vaste tarieven

Vaste tarieven mogelijk, geen onaangename verrassingen

Dag of nacht, week of weekend. Bij ons geldt een afgesproken tarief. Eenvoudige prijzen voor tevreden klanten

U wenst uw rit online te reserveren of u wenst een offerte? Doet het snel en online via het reservatieformulier! Gemakkelijk en met een gerust gevoel naar uw bestemming.