Taxi Antwerpen

Uw taxi voor Antwerpen en omgeving. Professionele chauffeurs. U wordt vlot, veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht.

taxibestuurder
Taxivervoer Antwerpen uw partner voor luchthavenvervoer naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven en vele andere luchthavens.
Taxi Local bvba
Constant De Jongstraat 44 glv
B-2170 Merksem

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@taxivervoer-antwerpen.be

Taxi in Antwerpen tegen scherpe prijzen

Taxi Merksem

U bent op zoek naar een Taxi in Merksem? Taxivervoer Merksem Antwerpen is uw taxibedrijf!

Taxi Merksem is?

Wij zijn een ervaren Taxibedrijf in Merksem en beschikken over comfortabele voertuigen. Ons wagenpark bestaat uit luxueuze Mercedes Benz personenwagens en minibusjes die plaats bieden aan 8 passagiers. Onze Vito's hebben tevens plaats voor de bagage van 8 personen. Ideaal wanneer u als gezin op vakantie vertrekt en u heeft luchthavenvervoer Merksem nodig.

 

Elke dag vervoeren wij 24u op 24u particulieren en zakenmensen. Onze taximaatschappij rijdt u vanuit Merksem Antwerpen naar heel België en zelfs verder naar onze buurlanden, naar Nederland, Luxenburg, Frankrijk en Duitsland. Vraag ons speciaal tarief hiervoor.

 

Taxi Merksem
0465 80 76 83

Onze taxidiensten

Onze verdienstelijkheden zijn een vlot en veilig tranport, betrouwbaar en goedkoop, en dit in alle comfort. U bent bij Taxivervoer Merksem aan het juiste adres.
Taxivervoer Antwerpen Merksem is gekend in de Antwerpse regio voor zijn vaste waarden: de verleende service, stipt aanwezig op het afgesproken uur en onze correcte werkwijze die leidt tot een grote klantentevredenheid. Wij hanteren selectiecriteria voor onze chauffeurs. Hierdoor beschikken wij over een team van vakkundig opgeleide chauffeurs.

 

Behalve personenvervoer, de klassieke taxidienst van Merksem Antwerpen, bieden wij ook diensten aan als luchthavenvervoer, havenvervoer, vervoer naar een treinstation Antwerpen-Luchtbal dat net op de grens met Merksem ligt, pakjesvervoer, en vervoer naar feesten, naar hotels, naar evenementen, enz. Wij kennen Merksem door en door, en brengen u steeds via de vlotste weg naar uw bestemming.

Boek je taxi

Bel ons 0465 80 76 83 en leg onmiddellijk uw goedkope taxirit vast van en naar Merksem. Of mail ons direct via info@taxivervoer-antwerpen.be. Voor uitgebreide info, vragen of een offerte vult u het formulier in via de contact pagina of het reservatieformulier. Mogelijkheden ten over.

Contacteer Taxi Merksem voor uw veilige en comfortable rit van bij u thuis of naar u thuis, of waar u maar naar toe wil.

U krijgt een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan een scherpe prijs. Ga nu naar het contactformulier of reserveer nu online.

Onmiddellijk een antwoord nodig?

Bel ons meteen: 0465 80 76 83 of mail: Taxi Merksem

Merksem is een van de districten van de stad Antwerpen. Merksem telt meer dan 40.000 inwoners. Merk is een oud woord voor grens. Merksem heeft heel lang geleden een geheel gevormd met Schoten en Sint-Job-in-'t-Goor. De Bredabaan is waarschijnlijk de belangrijkste winkelstraat van Merksem. Het Sportpaleis en de Lotta Arena staan ook in dit district. Op de intro foto staat het Jan Palfijn ziekenhuis dat het belangrijkste hospitaal is voor Antwerpen-Noord. In Merksem vind je veel appartementen maar eveneens oude villa's.

 

 

 

Groene zones in Merksem

Merksem heeft een aantal parken. Het Gemeentepark bevindt zich vrij centraal, het ligt tussen de Speelpleinstraat, de Van Heybeeckstraat en de Annuntiatenstraat. Het park is er voor iedereen, heeft een peutertuin en een speeltuin. Daarnaast werd een romantische rozentuin aangelegd van wel een hectare groot. Het fort van Merksem maakt deel uit van de fortengordel rond Antwerpen. Het domein is zoals bijna alle forten nu een recreatief domein geworden. Het fort ligt aan de Fortsteenweg. Elk fort heeft een militaire achtergrond, en het Merkseme fort werd tot 1972 gebruikt door de Belgische marine. Voor een Meksems kasteel moet je naar het Bouckenborghpark. Boucken is een verbastering van Beuken, beukenbomen. Het kasteel fungeert als een cultureel centrum en biedt in de zomer een mooi decor voor buitenvenementen. Als je het niet weet dan rijd je het zo voorbij op de Bredabaan. Dit omdat er een lange oprit is naar het kasteel. De oprit draagt nu de naam van Gaston Berghmansdreef, naar de gelijknamige overleden komiek. Het wordt omringd met een heuse kasteelgracht. Het park is ideaal voor wandelaars en staat ook op menige fietsroutes. Aan de andere kant grenst het aan de Deurnesebaan en de Toekomstlaan.

District Merksem Antwerpen

Districtshuis Merksem (Antwerpen)

Het districtshuis van Merksem staat aan de Burgemeester Jozef Nolfplein dichtbij de Sint-Bartholomeuskerk. Het gebouw is een beschermd monument en herbergt ook het politiekantoor. Architectuur uit de jaren '60.
Antwerpen Luchtbal

Station Antwerpen-Luchtbal

Het actuele treinstation aan de luchtbal ligt op de grens. Het oorspronkelijke station Merksem aan de Manchesterlaan is vervangen door een station aan de Groenendaallaan. Deze is nu een stopplaats geworden.
sportpalies binnenzicht

Sportpaleis & Lotto Arena

De sportpaleisgroep heeft zijn zalen op de wereldkaart gezet. Het aantal grote artiesten dat in het Sportpaleis en in de Lotta Arena heeft opgetreden is niet meer bij te houden. Schijnpoortweg in Merksem.
FC Merksem

FC Merksem

FC Merksem is de voetbalclub van Merksem en heeft als stamnummer 8111. Twee blauwe tinten bepalen de clubkleuren. De ploeg speelt in de provenciale klasse. De club bestaat sinds 1959 en biedt voetbal aan voor de jeugd en voor de seniors. Zowel competitief als recreatief. Er wordt gespeeld op kunstgras aan de Gasthuishoevestraat.

Het fort van Merksem

Merksem wordt omringd door Antwerpen, Deurne, Schoten, Brasschaat en Ekeren.

Het district van Merksem heeft vijf wijken. De Lambrechtshoeken, Merksemheide, Nieuwdreef, Oud-Merksem en de Tuinwijk.

Nog andere bekende straten zijn: Azalealei, Barnkrachtstraat, Borrewaterstraat, Catershoflaan, De Vlaschaardstraat, Dokter Maurice Timmermanslaan, Eethuisstraat, Frans De L'arbrelaan, Galgenveldstraat, Ghyselshoek, Glasstraat, Hoek De Biezen, Jos De Swertsstraat, Kapelsesteenweg, Kroonplein, Kwadeveldenstraat, Laaglandlaan, Lambrechtshoekenlaan, Maantjessteenweg, Meereigen, Merksemheidelaan, Minister Delbekelaan, Nieuwdreef, Oudebareellei, Ringlaan, Roggestraat, Schijnpoortweg, Schoordijk, Stella Marisstraat, Trammezandlei, Van Reethstraat, Victor Roosenplein, Wildert, Winkelhaakstraat, Wulpstraat.

Luchthavenvervoer Merksem nodig? Wacht niet tot de laatste dag.
Reserveer je luchthaven taxi meteen online!