Taxi Antwerpen

Uw taxi voor Antwerpen en omgeving. Professionele chauffeurs. U wordt vlot, veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht.

taxibestuurder
Taxivervoer Antwerpen uw partner voor luchthavenvervoer naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven en vele andere luchthavens.
Taxi Local bvba
Constant De Jongstraat 44 glv
B-2170 Merksem

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@taxivervoer-antwerpen.be

Taxi in Antwerpen tegen scherpe prijzen

Taxi Berchem

U bent op zoek naar een Taxi in Berchem? Taxivervoer Berchem Antwerpen is uw taxibedrijf!

Taxi Berchem is?

Wij zijn een ervaren Taxibedrijf in Berchem en beschikken over comfortabele voertuigen. Ons wagenpark bestaat uit luxueuze Mercedes Benz personenwagens en minibusjes die plaats bieden aan 8 passagiers. Onze Vito's hebben tevens plaats voor de bagage van 8 personen. Ideaal wanneer u als gezin op vakantie vertrekt en u heeft luchthavenvervoer Berchem nodig.

 

Elke dag vervoeren wij 24u op 24u particulieren en zakenmensen. Onze taximaatschappij rijdt u vanuit Berchem Antwerpen naar heel België en zelfs verder naar onze buurlanden, naar Nederland, Luxenburg, Frankrijk en Duitsland. Vraag ons speciaal tarief hiervoor.

 

Taxi Berchem
0465 80 76 83

Onze taxidiensten

Onze verdienstelijkheden zijn een vlot en veilig tranport, betrouwbaar en goedkoop, en dit in alle comfort. U bent bij Taxivervoer Berchem aan het juiste adres.
Taxivervoer Antwerpen Berchem is gekend in de Antwerpse regio voor zijn vaste waarden: de verleende service, stipt aanwezig op het afgesproken uur en onze correcte werkwijze die leidt tot een grote klantentevredenheid. Wij hanteren selectiecriteria voor onze chauffeurs. Hierdoor beschikken wij over een team van vakkundig opgeleide chauffeurs.

 

Behalve personenvervoer, de klassieke taxidienst van Berchem Antwerpen, bieden wij ook diensten aan als luchthavenvervoer, havenvervoer, vervoer naar een treinstation (Berchem-station) "de statie", pakjesvervoer, en vervoer naar feesten, naar hotels, naar evenementen, enz. Wij kennen Berchem door en door, en brengen u steeds via de vlotste weg naar uw bestemming.

Boek je taxi

Bel ons 0465 80 76 83 en leg onmiddellijk uw goedkope taxirit vast van en naar Berchem. Of mail ons direct via info@taxivervoer-antwerpen.be. Voor uitgebreide info, vragen of een offerte vult u het formulier in via de contact pagina of het reservatieformulier. Mogelijkheden ten over.

Contacteer Taxi Berchem voor uw veilige en comfortable rit van bij u thuis of naar u thuis, of waar u maar naar toe wil.

U krijgt een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan een scherpe prijs. Ga nu naar het contactformulier of reserveer nu online.

Onmiddellijk een antwoord nodig?

Bel ons meteen: 0465 80 76 83 of mail: Taxi Berchem

Berchem is een district van Antwerpen met een rijke geschiedenis en heel wat mooie straten en lanen. De introfoto op deze pagina is van de Cogels Osylei één van de mooiste leien van België. De straat is gelegen in de wijk Zurenborg. Hier tref je meesterlijke herenhuizen aan in verschillende bouwstijlen, art-nouveau en Jugendstil om er 2 te noemen.

 

 

 

Brilschanspark

Berchem heeft een aantal groene zones en parken. Zo 1 van die minder gekende pareltjes is het Brilschanspark. Dit park ligt voor een deel naast de Antwerpse ring en vormt hierdoor een groene buffer voor de gemeente. Het park grenst aan de Wolvenberg en ongeveer in het midden vind je een grote sprookjesachtige vijver. Het park dankt zijn naam aan een van de schansen rond Antwerpen. De oude vesting was een V-vormig gebouw. De vijver rond de vesting is eveneens in de V-vorm. De oude benaming kan je vrij vertalen als bril, vandaar het Brilschanspark. De officiële locatie is aan de Grotesteenweg in Berchem.

District Berchem Antwerpen

Districtshuis Berchem (Antwerpen)

Het districtshuis van Berchem is gelegen aan de Grotesteenweg 150, 2600 Berchem. Dichtbij de Driekoningenstraat en de Uitbreidingsstraat.
station Berchem

Station Antwerpen-Berchem

In dit spoorwegstation van de NMBS vertrekken zowel nationale als internationale treinen. Het treinstation ligt naast de Antwerpse singel en aan de Posthoflei.
Street Art Berchem

Street Art Berchem-wandelroute

Op deze wandeling kom je eveneens "door" het station. De route bevat een 20tal stops. De straatkunstenaars brengen verschillende onderwerpen aan bod. Hier zie je een ode aan Rubens.
Koninklijk Berchem Sport

Berchem Sport

Berchem Sport is de oude, maar nog steeds goed ingeburgerde benaming van KBS ofwel de Koninklijk Berchem Sport voetbalclub. De club heeft geel-zwart als kleuren. De club heeft in vele klasse gespeeld waaronder de hoogste, de eerste klassen. De thuis basis van KBS is het Ludo Coeckstadion. Het voetbalstadion is gelegen aan de Berchemstadionstraat en de Roderveldlaan.

Rust en Verzorgingstehuis Sint Maria

Berchem wordt omringd door Antwerpen, Deurne, Borgerhout, Wilrijk en de stad Mortsel.

Een deel van Berchem bevindt zich binnen de ring rond Antwerpen. Naar deze wijken wordt meestal verwezen als het Oude-Berchem. Andere wijken zijn onder meer Pulhof, Het Rooi, De Veldekens en wijk Groenenhoek.

Nog andere bekende straten zijn: De Fruithoflaan, Boomgaardstraat, Coveliersstraat, Diksmuidelaan, Frans Van Hombeeckplein, Generaal Lemanstraat, Gitschotelei, Kardinaal Mercierlei, Lodewijk Van Berckenlaan, Pioenstraat, Prins Boudewijnlaan, Pulhoflaan, Ringlaan, Rosier, Saffierstraat, Statiestraat, Velodroomstraat, Vosstraat, Willem Van Laarstraat.

Luchthavenvervoer Berchem nodig? Wacht niet tot de laatste dag.
Reserveer je luchthaven taxi meteen online!