Taxi Antwerpen

Uw taxi voor Antwerpen en omgeving. Professionele chauffeurs. U wordt vlot, veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht.

taxibestuurder
Taxivervoer Antwerpen uw partner voor luchthavenvervoer naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven en vele andere luchthavens.
Taxi Local bvba
Constant De Jongstraat 44 glv
B-2170 Merksem

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@taxivervoer-antwerpen.be

Taxi in Antwerpen tegen scherpe prijzen

Taxi Kontich

U bent op zoek naar een Taxi in Kontich? Taxivervoer Kontich Antwerpen is uw taxibedrijf!

Taxi Kontich is?

Wij zijn een ervaren Taxibedrijf in Kontich en beschikken over comfortabele voertuigen. Ons wagenpark bestaat uit luxueuze Mercedes Benz personenwagens en minibusjes die plaats bieden aan 8 passagiers. Onze Vito's hebben tevens plaats voor de bagage van 8 personen. Ideaal wanneer u als gezin op vakantie vertrekt en u heeft luchthavenvervoer Kontich nodig.

 

Elke dag vervoeren wij 24u op 24u particulieren en zakenmensen. Onze taximaatschappij rijdt u vanuit Kontich Antwerpen naar heel België en zelfs verder naar onze buurlanden, naar Nederland, Luxenburg, Frankrijk en Duitsland. Vraag ons speciaal tarief hiervoor.

 

Taxi Kontich
0465 80 76 83

Onze taxidiensten

Onze verdienstelijkheden zijn een vlot en veilig tranport, betrouwbaar en goedkoop, en dit in alle comfort. U bent bij Taxivervoer Kontich aan het juiste adres.
Taxivervoer Antwerpen Kontich is gekend in de Antwerpse regio voor zijn vaste waarden: de verleende service, stipt aanwezig op het afgesproken uur en onze correcte werkwijze die leidt tot een grote klantentevredenheid. Wij hanteren selectiecriteria voor onze chauffeurs. Hierdoor beschikken wij over een team van vakkundig opgeleide chauffeurs.

 

Behalve personenvervoer, de klassieke taxidienst van Kontich Antwerpen, bieden wij ook diensten aan als luchthavenvervoer, havenvervoer, vervoer naar een treinstation (Kontich-station) "de statie", pakjesvervoer, en vervoer naar feesten, naar hotels, naar evenementen, enz. Wij kennen Kontich door en door, en brengen u steeds via de vlotste weg naar uw bestemming.

Boek je taxi

Bel ons 0465 80 76 83 en leg onmiddellijk uw goedkope taxirit vast van en naar Kontich. Of mail ons direct via info@taxivervoer-antwerpen.be. Voor uitgebreide info, vragen of een offerte vult u het formulier in via de contact pagina of het reservatieformulier. Mogelijkheden ten over.

Contacteer Taxi Kontich voor uw veilige en comfortable rit van bij u thuis of naar u thuis, of waar u maar naar toe wil.

U krijgt een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan een scherpe prijs. Ga nu naar het contactformulier of reserveer nu online.

Onmiddellijk een antwoord nodig?

Bel ons meteen: 0465 80 76 83 of mail: Taxi Kontich

Kontich bestaat uit 2 deelgemeenten, Kontich en Waarloos. Waarloos is landelijker dan Kontich. Kontich ligt aan de zuidrand van de aglomeratie Antwerpen. Je hebt voornamelijk 3 wijken, in het centrum ligt Kontich-centrum. Gaan we naar het oosten dan kome we in Kontich-Kazerne dat niet ver van de buurgemeente Lint ligt. Aan de andere kant in het westen heb je de wijk van Sint-Rita.

 

 

 

Oude Spoorwegberm Kontich - Waarloos - Duffel - Rumst

Op het grondgebied van de gemeentes Kontich, Waarloos, Duffel en Rumst ligt het natuurgebied de Oude spoorwegberm, dat wordt beheerd door Natuurpunt. Zoals de naam al doet vermoeden volgt dit natuurgebied het oude spoor dat Mechelen met Antwerpen-Zuid verbond. De spoorlijnen werden destijds zo recht als mogelijk aangelegd. Hierdoor wijkt de spoorberm soms af van de natuurlijke glooiing van het gebied. Het gebied staat bekend voor zijn loofbomen. Het is een mooi voorbeeld van hoe de natuur terug zijn oorspronkelijke plaats inneemt. Doordat het gebied zich uitstrekt over 4 gemeenten zijn er verschillende ingangen aan dit natuurgebied.

Kontich FC

Kontich Sport

Kontich Football Club is ontstaan in de jaren '40. In de jaren '90, bij het 50 jarig bestaan van de club, werd het de Koninklijke Kontich FC of afgekort KKontichFC. De club speelt in de provinciale.

Gemeentehuis Kontich

Kontich wordt omringd door Antwerpen, Edegem, Mortsel, Aartselaar, Schelle, Lint

Andere gemeente in de buurt zijn: Hove, Boechout, Borsbeek, Hemiksem, Boom, Duffel, Rumst, Niel, Wommelgem, Lier, Ranst, Kruibeke

Bekende straten in Kontich zijn: Albertlei, Antwerpsesteenweg, Beemdenlaan, Biesaard, Doopput, Duffelsesteenweg, Edegemsesteenweg, Elsbos, Groeningenlei, Grote Steenweg, Hoge Akker, Ijzermaalberg, Kapelstraat, Keizershoek, Koningin Astridlaan, Leopoldstraat, Liersebaan, Lintsesteenweg, Magdalenastraat, Mechelsesteenweg, Molenstraat, Nieuwstraat, Oever, Peter Benoitlaan, Prins Boudewijnlaan, Rompelei, Rubensstraat, Singel, Sleutelstraat, Spoorwegstraat, Strepestraat, Tulpenlaan, Veldkant, Wilgstuk

Luchthavenvervoer Kontich nodig? Wacht niet tot de laatste dag.
Reserveer je luchthaven taxi meteen online!