Taxi Antwerpen

Uw taxi voor Antwerpen en omgeving. Professionele chauffeurs. U wordt vlot, veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht.

taxibestuurder
Taxivervoer Antwerpen uw partner voor luchthavenvervoer naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven en vele andere luchthavens.
Taxi Local bvba
Constant De Jongstraat 44 glv
B-2170 Merksem

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@taxivervoer-antwerpen.be

Taxi in Antwerpen tegen scherpe prijzen

trouwfeest evenementenvervoer ceremonie auto chauffeur evenement festival

Taxidiensten

pendeldienst

koeriersdienst

ziekenhuis

trouwfeesten

communiefeesten

familiefeesten

schoolvervoer

Taxivervoer Antwerpen uw ideale partner voor het vervoer naar en van uw bestemming 7 dagen op 7, 24 uur op 24, ook voor groepen.

leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer

Schoolvervoer

Leerlingenvervoer door Taxivervoer Antwerpen. Wij staan in voor het veilig transport van de schoolkinderen van thuis tot aan de schoolpoort. Wij wachten totdat uw kind(eren) de schoolingang zijn binnengegaan. Wij verzorgen het vervoer van en naar het regulier en speciaal of buitengewoon onderwijs. Uiteraard gaan wij op vraag ook uw kind terug ophalen.

Wij werken samen met collega's waardoor wij grotere groepen van schoolkinderen kunnen vervoeren naar schooluitstappen. Op sommige plaatsen zijn taxi's en taxibusjes gewoon handiger. De steden hebben in de straten verkeersdrempels en obstakels die dienen als snelheidsremmers. Op deze plaatsen kunnen grote bussen alsmaar moeilijker doorgang vinden.

Wij brengen uw kinderen veilig overal naar toe.

Ziekenhuisvervoer

Vervoer naar ziekenhuizen

Kan u niet meer met de auto rijden? Bent u niet meer vlot te been? Stress van het parkeren op honderden meters van de ingang? Laat u door ons vervoeren in alle comfort tot aan de ingang van het ziekenhuis (tot aan het gasthuis zoals ze in Antwerpen zeggen).

Wij kunnen ook het vervoer verzorgen van rolstoelgebruikers. Informeer bij uw mutualiteit (de ziekenkas), soms heeft u recht op een tegemoetkoming door het ziekenfonds, door hun omschreven als het zittend ziekenvervoer.

Wij brengen u naar alle ziekenhuizen in de regio van Antwerpen. Het UZA, St Augustinus, St Vincentius, Klina, Middelheim, Stuivenberg,...

uza
pakketten

Koeriersdienst

Taxi koerier

Wij vervoeren al uw pakjes, grote pakketten, belangrijke documenten rechtreeks van bij u tot aan het leveringsadres.

24 op 24 / 7 dagen op 7

Lees verder op onze koeriersdienst pagina.

Boodschappen

Wij doen uw boodschappen

Wij zijn er voor de senioren in de sinjorenstad. BOODSCHAPPEN-SERVICE. Vanaf een bepaalde leeftijd wordt het boodschappen doen niet meer prettig. De drukte, het aanschuiven, de zware dozen, niets vergeten,... Maak uw boodschappenlijst gezellig thuis in uw zetel en wij doen de booschappen voor u. Wij brengen alle waren tot in de hal van uw huis of aan de voordeur, zoals u verkiest.

BEZORG-SERVICE. U heeft een leuke party. Maar ja de fles gin is leeg, u beseft dat als u moet blazen u een fikse boete krijgt. Bel ons, wij gaan voor u wel even naar de nachtwinkel. Zet de glazen met de ijsblokjes al maar klaar.

boodschappen
shuttle service

Pendeldienst

Shuttlediensten

Sommige evenementen zijn moeilijk bereikbaar, een parkeerplaats vinden is nog erger. Wij bieden u met onze pendeldienst een veilig en comfortabel alternatief. Al naar gelang het aantal personen, brengen wij u met de auto tot zo dicht mogelijk aan de ingang.

Er is niet overal openbaar vervoer. Wij rijden overal en staken nooit. Geeft u ergens een feest in een superlocatie, maar met weinig parkeerplaatsen in de buurt. Onze pendeldienst brengt al uw gasten ter plaatse. Al onze voertuigen zijn voorzien van het nodige comfort en in de kofferruimte kunnen we heel wat opbergen.

Communiefeest

Communie of lentefeest

Wij vervoeren de communicant met het hele gezin van de school, van de kerk, naar het feestgebeuren. Meestal wordt er wel ergens een receptie gegeven waar er al eens een glaasje gedronken wordt.

Taxivervoer Antwerpen zorgt dat u veilig van de ene plaats naar de andere wordt gebracht. In onze busjes kunnen wij 8 passagiers meenemen. Meer volk, geen probleem wij zorgen voor de nodige capaciteit. Op het einde van het communiefeest of lentefeest, kunnen wij het gezelschap veilig naar huis brengen.

communiefeesten
trouwfeesten

Trouwfeest

Huwelijk

De dag van je huwelijk, is voor velen op dat moment de belangrijkste dag van hun leven. Je moet aan 101 dingen denken, de zenuwen kriebelen, .... het is verstandig om op zo'n belangrijke dag niet zelf te rijden. Het bruidspaar, de suite, .... gaan naar verschillende plaatsen. Huis van bruid en bruidegom, gemeentehuis, kerk, feestzaal, nog wat huwelijksfoto's trekken,... op zo'n dagen is goed professioneel personenvervoer een van de punten die perfect moeten lopen.

Al onze chauffeurs zijn ervaren en behulpzaam. Wij nemen niet de taak van een ceremoniemeester over maar zien wel dat de bruidsjurk in de auto zit. Wilt u als bruidspaar een oldtimer, of een klassevolle auto, wij kunnen dit voor u regelen. De suite volgt in busjes tot 8 personen achter het koppel.

Verjaardagsfeest

Kinderfeesten

Het is de verjaardag van uw kind en uw wilt haar of hem verassen samen met hun beste vriendjes. Wij zien dat uw kinderen veilig in de auto zitten en brengen hen op een prettige wijze naar het feestgebeuren.

Op het einde brengen wij de kinderen veilig terug naar uw woning of rechtstreeks naar hun thuis. De cadeautjes kunnen mee, daar is altijd plaats voor.

verjaardagen kinderen
festival

Festivals

Massa evenementen

De dichtsbijzijnde parkings van grote festivals liggen soms op een halve kilometer. Gepakt met rugzak, tent, eten en drank zijn sommige festivalgangers al moe voordat het begonnen is. In onze vans kunnen wij tot 8 passagiers meenemen. Waardoor de prijs per persoon heel schappelijk is.

Na een meerdaags festival is het nog meer aangewezen om u te laten rijden.

Vrijgezellenavond

BOB service

Moeten we nog uitleggen waarom u een prive chauffeur nodig heeft op een vrijgezellenavond?

Voor ieder "nuchter" mens is dit vanzelfsprekend. Op een vrijgezellenavond worden meestal naar meerdere plaatsen gereden. Onze dienst maakt dat het gezellige gevolg ook verder kan rijden, men hoeft zich daarom niet te beperken tot 1 gemeente of stad.

Taxivervoer Antwerpen driver services, chauffeursdiensten

vrijgezellen

Evenementen en feestvervoer

Als het feest is moet je vieren. Neem geen risico, boek een Taxi chauffeur. Wist u dat wij eveneens met uw eigen wagen kunnen rijden?

  • Huwelijk
  • Communnie
  • Verjaardag
  • Jubileum
  • Vrijgezellenavond
  • Trouwfeest
  • Happenings
  • Personeelfeesten
  • Familiefeesten
  • Massa evenementen

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw vervoer naar een evenement?