Taxi Antwerpen

Uw taxi voor Antwerpen en omgeving. Professionele chauffeurs. U wordt vlot, veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht.

taxibestuurder
Taxivervoer Antwerpen uw partner voor luchthavenvervoer naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven en vele andere luchthavens.
Taxi Local bvba
Constant De Jongstraat 44 glv
B-2170 Merksem

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@taxivervoer-antwerpen.be

Taxi in Antwerpen tegen scherpe prijzen

Taxi Schilde

U bent op zoek naar een Taxi in Schilde? Taxivervoer Schilde Antwerpen is uw taxibedrijf!

Taxi Schilde is?

Wij zijn een ervaren Taxibedrijf in Schilde en beschikken over comfortabele voertuigen. Ons wagenpark bestaat uit luxueuze Mercedes Benz personenwagens en minibusjes die plaats bieden aan 8 passagiers. Onze Vito's hebben tevens plaats voor de bagage van 8 personen. Ideaal wanneer u als gezin op vakantie vertrekt en u heeft luchthavenvervoer Schilde nodig.

 

Elke dag vervoeren wij 24u op 24u particulieren en zakenmensen. Onze taximaatschappij rijdt u vanuit Schilde Antwerpen naar heel België en zelfs verder naar onze buurlanden, naar Nederland, Luxenburg, Frankrijk en Duitsland. Vraag ons speciaal tarief hiervoor.

 

Taxi Schilde
0465 80 76 83

Onze taxidiensten

Onze verdienstelijkheden zijn een vlot en veilig tranport, betrouwbaar en goedkoop, en dit in alle comfort. U bent bij Taxivervoer Schilde aan het juiste adres.
Taxivervoer Antwerpen Schilde is gekend in de Antwerpse regio voor zijn vaste waarden: de verleende service, stipt aanwezig op het afgesproken uur en onze correcte werkwijze die leidt tot een grote klantentevredenheid. Wij hanteren selectiecriteria voor onze chauffeurs. Hierdoor beschikken wij over een team van vakkundig opgeleide chauffeurs.

 

Behalve personenvervoer, de klassieke taxidienst van Schilde Antwerpen, bieden wij ook diensten aan als luchthavenvervoer, havenvervoer, vervoer naar een treinstation (Schilde-station) "de statie", pakjesvervoer, en vervoer naar feesten, naar hotels, naar evenementen, enz. Wij kennen Schilde door en door, en brengen u steeds via de vlotste weg naar uw bestemming.

Boek je taxi

Bel ons 0465 80 76 83 en leg onmiddellijk uw goedkope taxirit vast van en naar Schilde. Of mail ons direct via info@taxivervoer-antwerpen.be. Voor uitgebreide info, vragen of een offerte vult u het formulier in via de contact pagina of het reservatieformulier. Mogelijkheden ten over.

Contacteer Taxi Schilde voor uw veilige en comfortable rit van bij u thuis of naar u thuis, of waar u maar naar toe wil.

U krijgt een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan een scherpe prijs. Ga nu naar het contactformulier of reserveer nu online.

Onmiddellijk een antwoord nodig?

Bel ons meteen: 0465 80 76 83 of mail: Taxi Schilde

Schilde ligt in de provincie Antwerpen, in de Antwerpse kempen. In de jaren '50 werd het toenmalige kasteel gesloopt en de gronden verkaveld. Ten zuiden van Schilde loopt het Albertkanaal. Het Groot Schijn is een rivier die door Schilde loopt, maar die we bijvoorbeeld in Deurne terugvinden, onder meer in het Rivierenhof, of nog verder in Antwerpen aan het Schijnpoort.

 

 

 

Schildehof

Schilde mag je wel een groene gemeente noemen. Het Park Schildehof is een historisch kasteeldomein. Het bezit een mooie vijver en een groot bosgebied, in het park is er ook een Orangerie. Andere zaken die een bezoekje waard zijn: De Pont is een mooi natuurgebied met heel wat biodiversiteit. De Dodoenstuin is een kruidentuin die teruggaat tot de 16de eeuw. Je vindt er een overvloed aan kruiden. Een ervaring voor je zintuigen. Hou je van honing? Dan kan je een bezoekje brengen aan de Imkersvereniging Sint-Ambrosius die actief is in het park.

park Schilde
Schilde
Schilde park
Kasteel Spreeuwenborg

Schilde bestaat naast Schilde zelf ook uit de deelgemeente 's-Gravenwezel en het gehucht Schilde-Bergen.

Schilde wordt omringd door Brecht, Zoersel, Ranst, Wijnegem, Wommelgem, Schoten.

Bekende straten zijn: Amazonenlaan, Bedevaartstraat, Beemdenlaan, Brabolaan, Brasschaatsebaan, Bremboslaan, Buizerdlaan, Catharinadreef, De Kluis, De Nachtegaal, Driepikkel, Eekhoornlaan, Elzendreef, Epicialaan, Fortsesteenweg, Gladiolenlaan, Groenelaan, Haksellaan, Halle-dorp, Handelslei, Jagersdreef, Kapelstraat, Kerkstraat, Kortvoortbaan, Kroondreef, Moerhoflaan, Molenakker, Noorderlaan, Oudebaan, Parklaan, Paviljoendreef, Picardielaan, Rodedreef, Rozenlaan, Schanslaan, Sint-jobsteenweg, Swaenebeecklaan, Torfhoeken, Tulpenlaan, Turnhoutsebaan, Uilendreef, Vijverlaan, Waterstraat, Wijnegemsesteenweg, Zandhovensebaan

Luchthavenvervoer Schilde nodig? Wacht niet tot de laatste dag.
Reserveer je luchthaven taxi meteen online!