Taxi Antwerpen

Uw taxi voor Antwerpen en omgeving. Professionele chauffeurs. U wordt vlot, veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht.

taxibestuurder
Taxivervoer Antwerpen uw partner voor luchthavenvervoer naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven en vele andere luchthavens.
Taxi Local bvba
Constant De Jongstraat 44 glv
B-2170 Merksem

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@taxivervoer-antwerpen.be

Taxi in Antwerpen tegen scherpe prijzen

Taxi Deurne

U bent op zoek naar een Taxi in Deurne? Taxivervoer Deurne Antwerpen is uw taxibedrijf!

Taxi Deurne is?

Wij zijn een ervaren Taxibedrijf in Deurne en beschikken over comfortabele voertuigen. Ons wagenpark bestaat uit luxueuze Mercedes Benz personenwagens en minibusjes die plaats bieden aan 8 passagiers. Onze Vito's hebben tevens plaats voor de bagage van 8 personen. Ideaal wanneer u als gezin op vakantie vertrekt en u heeft luchthavenvervoer Deurne nodig.

 

Elke dag vervoeren wij 24u op 24u particulieren en zakenmensen. Onze taximaatschappij rijdt u vanuit Deurne Antwerpen naar heel België en zelfs verder naar onze buurlanden, naar Nederland, Luxenburg, Frankrijk en Duitsland. Vraag ons speciaal tarief hiervoor.

 

Taxi Deurne
0465 80 76 83

Onze taxidiensten

Onze verdienstelijkheden zijn een vlot en veilig tranport, betrouwbaar en goedkoop, en dit in alle comfort. U bent bij Taxivervoer Deurne aan het juiste adres.
Taxivervoer Antwerpen Deurne is gekend in de Antwerpse regio voor zijn vaste waarden: de verleende service, stipt aanwezig op het afgesproken uur en onze correcte werkwijze die leidt tot een grote klantentevredenheid. Wij hanteren selectiecriteria voor onze chauffeurs. Hierdoor beschikken wij over een team van vakkundig opgeleide chauffeurs.

 

Behalve personenvervoer, de klassieke taxidienst van Deurne Antwerpen, bieden wij ook diensten aan als luchthavenvervoer, havenvervoer, vervoer naar een treinstation (Deurne-station) "de statie", pakjesvervoer, en vervoer naar feesten, naar hotels, naar evenementen, enz. Wij kennen Deurne door en door, en brengen u steeds via de vlotste weg naar uw bestemming.

Boek je taxi

Bel ons 0465 80 76 83 en leg onmiddellijk uw goedkope taxirit vast van en naar Deurne. Of mail ons direct via info@taxivervoer-antwerpen.be. Voor uitgebreide info, vragen of een offerte vult u het formulier in via de contact pagina of het reservatieformulier. Mogelijkheden ten over.

Contacteer Taxi Deurne voor uw veilige en comfortable rit van bij u thuis of naar u thuis, of waar u maar naar toe wil.

U krijgt een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan een scherpe prijs. Ga nu naar het contactformulier of reserveer nu online.

Onmiddellijk een antwoord nodig?

Bel ons meteen: 0465 80 76 83 of mail: Taxi Deurne

Deurne is een stadsdistrict van Antwerpen. Na de stad heeft Deurne het meeste aantal inwoners. De introfoto op deze pagina is van het Sterckshof, gelegen in het Rivierenhof. Deurne is de thuishaven van RAFC met stamnummer 1 in het Belgische voetbal. Bij de voetballiefhebber ook gekend als "the great old".

 

 

 

Rivierenhof

Het Rivierenhof is een provinciaal domein. Het is het grootste park in de stad Antwerpen. Heel het park beslaat 132ha. Door het park loopt de rivier "het Groot Schijn" die ook voeding geeft aan diverse vijvers in het park. Zoals bijna alle parken heeft het Rivierenhof een recreatief karakter. Wandelen, fietsen, sporten maar ook een plaats voor openluchtconcerten. Voor theater, een kinderboerderij voor de kleintjes en de welbekende verkeerstuin. Waar heel veel scholieren naar toe gingen voor een verkeersuitstap.

Plattegrond Rivierenhof Deurne

Plan van het Rivierenhof

In het noorden wordt het park begrensd door de Turnhoutsebaan. In het oosten heb je de Ruggeveldlaan en in het zuiden heb je de autosnelweg E34/E313. Door de omvang van het domein lopen er tevens enkele wegen door het Rivierenhof; de Sterckshoflei, de Hooftvunderlei en de Cornelissenlaan.
District Derune Antwerpen

Districtshuis Deurne (Antwerpen)

Het districtshuis van Deurne is gelegen aan de Maurice Dequeeckplein 1, 2100 Deurne. U kan daar terecht voor diensten als jeugd, senioren, cultuur, sport, wijkoverleg e.a.. Het loket vreemdelingenzaken helpt nieuwkomers in België met de registratie van hun verblijf. Ook niet-Belgen die al langer in België verblijven, kunnen er terecht om hun verblijf te verlengen.
Luchthaven Deurne

Luchthaven Deurne Luchthavenlei

Antwerp-Airport is de luchthaven van Deurne. 2 landingsbanen, meer dan dan 300.000 passagiers per jaar. Naast lijnvluchten zijn er ook privévluchten en chartervluchten. De luchthaven is vooral een zakelijke luchthaven. Rond de luchthaven vind je ook heel wat bedrijven. Op de luchthaven zijn er verschillende vliegscholen. En minder geweten maar er is een luchstvaartmuseum.
ijsbaan deurne sportoase 2021

Sportoase Deurne ijsbaan

Aan de Ruggeveldlaan komen 2 nieuwe ijsbanen in het nieuwe sportcomplex van Sportoase. De nieuwe ijspiste zal meteen de grootste van ons land zijn. Het nieuwe complex gaat ook "zomerijs" voorzien, dus dat wordt het hele jaar door ijsschaatsen. Maar met een naam als "Groot Schijn" bevat het sinds einde 2018 een mooi zwembadencomplex. De naam werd door de Antwerpenaren zelf gekozen.
Royal Antwerp Football Club

Royal Antwerp Football Club

De ploeg met zijn rood witte kleuren van de stad. RAFC "den Antwerp" is de oudste Belgische professionele voetbalclub met stamnummer 1. Het voetbalstadion is den Bosuil. Het Bosuilstadion bevindt zich aan de Jan Welterslaan. De hoofdtribune is aan de Oude Bosuilbaan 54a. Omdat ze de langst bestaande Belgische club zijn, is RAFC ook lid van de Club of Pioneers.

Tui Fly luchthaven Deurne

Deurne wordt omringd door Antwerpen, Merksem, Schoten, Wijnegem, Wommelgem, Borsbeek, Mortsel, Berchem en Borgerhout.

Bekende Deurnese straten zijn:

Alfons Schneiderlaan, August Van De Wielelei, Bisschoppenhoflaan, Boekenberglei, Boshovestraat, Cogelsplein, Confortalei, Dascottelei, Drakenhoflaan, Frans Versmissenlaan, Galifortlei, Haviklaan, Jozef Verbovenlei, Krijgsbaan, Kruiningenstraat, Lakborslei, Mortselsesteenweg, Santvoortbeeklaan, Stevenslei, Ten Eekhovelei, Ter Heydelaan, Ter Rivierenlaan, Van Havreplein, Van Rossumstraat, Venneborglaan, Wouter Haecklaan.

Luchthavenvervoer Deurne nodig? Wacht niet tot de laatste dag.
Reserveer je luchthaven taxi meteen online!