Taxi Antwerpen

Uw taxi voor Antwerpen en omgeving. Professionele chauffeurs. U wordt vlot, veilig en comfortabel naar uw bestemming gebracht.

taxibestuurder
Taxivervoer Antwerpen uw partner voor luchthavenvervoer naar Zaventem, Charleroi, Eindhoven en vele andere luchthavens.
Taxi Local bvba
Constant De Jongstraat 44 glv
B-2170 Merksem

Tel: 0465 80 76 83

Email: info@taxivervoer-antwerpen.be

Taxi in Antwerpen tegen scherpe prijzen

Een 15tal luchthavens

Wij brengen u naar elke Belgische luchthaven en de bijzijnde luchthavens in de buurlanden. Een greep uit ons aanbod: Zaventem, Charleroi, Deurne, Luik, Oostende.
Nederland: Schiphol, Eindhoven, Rotterdam.
Frankrijk: Parijs-Charles de Gaulle, Parijs-Orly, Lille. Duitsland: Dusseldorf, Frankfurt, en andere.
We rijden ook naar havens: Antwerpen, Zeebrugge, Oostende, Vlissingen, Bremerhaven,... en stations: Midi, Berchem,...

Afgesproken tarieven

Na reservatie sturen wij u een mail met de afgesproken prijs. Geen onaangename verassingen. De prijs wordt bepaald door de afstand tot de luchthaven, het aantal passagiers en of er eventuele tussenstops zijn. Gaan er kleine kinderen mee, laat het ons weten en wij voorzien voor uw kapoen een veilig kinderzitje.
Taxivervoer Antwerpen staat voor service en comfortabele veilige ritten tegen concurrentiële tarieven.

Professionele service

Onze chauffeurdiensten zijn er voor particulieren en voor bedrijven. Maak het u gemakkelijk reserveer eveneens uw terugreis. Landt uw VIP ergens, wij gaan hem of haar halen in het luchthavengebouw. Heeft u extra bagage of een speciaal verzoek, contacteer ons en u krijgt van ons onmiddellijk een antwoord wat mogelijk is en tegen welk tarief. Al onze wagens zijn proper. Uw huisdier mag mee als deze in een bench zit.
Taxivervoer Antwerpen heeft alleen tevreden klanten.

Van uw adres tot uw bestemming

Onderstaande stappen van a tot z, laten u zien dat uw rit in goede handen zit. U kan ons steeds telefonisch bereiken voor meer informatie. Uw rit kan worden geboekt via het reserveringsformulier of telefonisch. Via het formulier is de aangewezen manier om ons uw adresgegevens en andere data correct door te geven.

Wij zijn de ideale keuze voor uw volgende rit. Wij brengen u zorgeloos en comfortabel naar de luchthaven of locatie van uw keuze. Eens Taxivervoer Antwerpen altijd Taxivervoer Antwerpen.

Vul uw gegevens correct in op het reservatieformulier. Heeft u speciale vragen vul ze in het opmerkingen veld in, of bel ons voor meer informatie.

Uw reservatie wordt steeds door ons per mail of telefonisch bevestigd. Heeft u geen bevestiging gekregen contacteer ons dan aub.

Onze chauffeurs kennen zeer goed hun weg. Daarom hebben wij een grote stiptheid. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de spits en uw vluchtgegevens om u altijd op tijd op de luchthaven te brengen.

Onderweg kan u relaxen en gezellig babbelen of nog even dutten als het in de vroege uurtjes is. Wij rijden vlot maar veilig, al onze chauffeurs zijn bekwaam en zijn het verkeer gewoon. Beroepschauffeurs met veel ervaring.

Wij brengen u op de luchthaven zover als mogelijk. Als wettelijk toegelaten. Wij kennen de luchthavens. Bij het uitstappen kijken we steeds even mee dat u al uw bagage bij heeft en uw handtas of reisdocumenten niet laat liggen. Taxivervoer Antwerpen is no stress.

Wilt u een offerte op maat?


Vraag deze dan aan op onze reserveren-offerte pagina. U kan hier natuurlijk ook meteen reserveren.

van luchthavenvervoer
1730
Zaventem
2100
Deurne
6000
Charleroi
8400
Oostende

Waarom kiezen voor luchthavenvervoer Zaventem van Taxivervoer Antwerpen?

 

Wij brengen u vanuit Antwerpen naar Zaventem naar eender welke luchthaven en natuurlijk ook terug van de luchthaven naar huis.

 

  • Ervaren taxi chauffeurs
  • Wij zorgen dat u op tijd bent
  • Wij gaan voor tevreden klanten
  • U kan betalen met cash, creditcard, bancontact,...
  • comfortabel, veilig, vlot
  • Luchthavenvervoer naar alle Belgische en internationale luchthavens